Sinds 1999

dWZO is gestart in 1999 te Hulst als grafisch ontwerpbureau. Ook in het begin vonden Sophie (Zeeuws) en Ronès (wild) het creatieve denkwerk een belangrijk onderdeel. Iets maken zonder onderliggende verantwoording, is als een plaatje bij een praatje. Als Zeeland zonder zon... Je mist toch iets.

dWZO ontwikkelde zich richting communicatie van inhoudelijk complexe zaken. Zelfs in de hoogste lagen van een organisatie is er niemand vies van een mooi plaatje. Maar dan moet het wel ergens over gaan. Hier heeft dWZO ondertussen vijfentwintig jaar ervaring in.

 

Merkbelofte

dWZO is de afkorting voor de Wilde Zeeuw Ontwerpers en staat voor onze roots. Sophie is immers een echte Zeeuwse. Bovendien houden wij van Zeeland. Van de wolkenluchten en de bruisende golven. dWZO staat voor de unieke combinatie van communicatie strategie en de vertaling daarvan in allerlei communicatiemiddelen. Maar ook voor het zuinig omgaan met uw budget en het nakomen van beloftes. Onze naam is onze merkbelofte. de Wilde Zeeuw Ontwerpers staat precies voor wie we zijn en wat we doen. De naam is gebaseerd op een visie, waarmee we onze opdrachtgevers helpen richting te geven met het visueel vertalen van hun verhaal.

Waarom dWZO? 

Ons team bestaat uit twee buitengewone creatieven. Sophie richt haar talent op het denkwerk, strategie, concept en inhoud, terwijl Ronès zijn vaardigheden inzet voor het maakwerk, ontwerp en het creëren van passende beelden. Samen vormen we een klein bureau met de veelzijdigheid van een groot bureau en een schat aan praktijkervaring. 

Onze passie komt tot bloei in één gedeelde overtuiging: de kracht van communicatie met beelden. In een tijd waarin lange teksten zelden nog de aandacht grijpen, geloven wij in de impact van een sterk beeld. Beelden hebben de kracht om te inspireren, te overtuigen en te verbinden, en wij zijn gepassioneerd om die kracht voor u te ontketenen.

Waarom dWZO? 

Omdat we begrijpen dat uw boodschap meer is dan woorden op een pagina; het is een verhaal dat visueel verteld moet worden. Onze focus ligt op het creëren van beelden die resoneren en blijven hangen, die uw boodschap krachtig en geïnspireerd overbrengen en uw doelgroep raken.

Laten we samenwerken aan het vormgeven van uw boodschap en het bereiken van de impact die u voor ogen heeft.