Sophie Noens

#geefkleuraanambitie

Sophie Noens

Strategie

 

sophie@dwzo.nl

 

+(0) 6 108 321 47

 

www.sophienoens.nl

Design Thinking

Denkwerk

Bij dWZO transformeren we projecten, transitie- en veranderplannen tot kleurrijke avonturen vol inspiratie. Maar dat doen we niet voordat we goed hebben geluisterd, goed hebben nagedacht en goed onderzoek hebben gedaan. Bij dWZO ben ik verantwoordelijk voor dat voortraject van conceptontwikkeling en strategiebepalen. Je krijgt dus niet zomaar een plaatje bij een praatje, maar we denken graag mee over op welke manier jouw verhaal het beste aankomt bij het publiek.

#geefkleuraanambitie

De maatschappij is altijd in ontwikkeling. Organisaties zijn constant in beweging. De uitdaging ligt vooral bij het blijven inspireren van mensen zodat ze aangehaakt blijven bij die ontwikkelingen. Bij dWZO geloven we dat we dat het beste kunnen doen met visuals, het in beeld brengen van concrete situaties en leveren van inspiratie. Zo omarmen we veranderingen om ons heen. Wat ons betreft is communicatie niet alleen effectief, maar ook vrolijk, levendig en afwisselend. Vandaar: geef kleur aan ambitie!

 

Alleen op die manier kunnen we de dialoog aanslingeren en betrokkenheid creëren. Want doeltreffende communicatie is nog altijd tweerichtingsverkeer.

Sieraad ontwerp

Een andere passie is het ontwerpen van sieraden. Met een diploma juweeldesign van het SASK op zak, ontwerp en maak ik sieraden gebaseerd op de ruige Zeeuwse elementen. In mijn werk komen vooral zilver, koraal en parels terug. Dus: Sieraden met een Zeeuws accent!

 

Bekijk mijn website: www.sophienoens.nl