Project met ambitie

‘Geef kleur aan ambitie’, dat is de merkbelofte van dWZO. Het bureau waar strategie en communicatie met kleurrijke visuals de boventoon voeren. Want bij dWZO geloven we dat een project wordt omarmt als mensen worden geinspireerd, uitgedaagd en worden betrokken bij het onderwerp. Als mensen zich aangesproken en betrokken voelen is jouw project pas een succes.

 

 

 

Succesvolle projecten met ambitie

Een klein testje. Wat is er beter om een doelgroep te bereiken?

  • Informeren of inspireren?
  • Voorlichten of meedoen?
  • Op de hoogte brengen of de dialoog aangaan?

 

Communicatie is op zijn best als woord en beeld samenwerken. Door de overvloed aan tekst hebben mensen steeds meer behoefte aan beeldmateriaal. Door beelden kunnen mensen snel een beslissing maken of het aangeboden onderwerp interessant voor hen is. Een tekst ondersteund door beeld is ook nog eens makkelijker te onthouden en na te vertellen. Ze hebben immers het plaatje als geheugensteuntje achter de hand.

 

 

De visuals van dWZO gaan nog een stapje verder dan de dertien-in-een-dozijn snapshot met je telefoon. Wat te denken van visuals die handelingsperspectief bieden, inspiratie materiaal zijn of aanzetten tot dialoog? met strategische visuals brengen we samen projectcommunicatie van informeren naar inspireren.

Benieuwd hoe dWZO visuals inzet bij de communicatiestrategie?

 

Een project met ambitie heeft soms wat kleur nodig. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
Mail info@dwzo.nl of bel 06 100 128 06

 

Meer over onze thema's