Het onderwijs van de toekomst

Scalda project MIT 2030

‘De ambities van een wendbare organisatie’

MIT 2030

Het technisch onderwijs in Nederland gaat er in de toekomst anders uitzien. Scalda heeft deze handschoen opgepakt en geeft opnieuw vorm aan het beroepsonderwijs in Zeeland. Onder de naam MIT 2030 wordt er een intern project uitgerold om docenten, leerlingen en bedrijfsleven te stimuleren om nieuw onderwijs te ontwikkelen.

 

MIT 2030 is een ingrijpende hervorming van het onderwijs wat we tot nu toe gewend zijn. De focus zal meer komen te liggen bij ontdekkend leren in de praktijk, meer samenwerken met elkaar en het bedrijfsleven, waarbij iedereen wordt uitgenodigd een goed idee naar voren te brengen. Vervolgens wordt onderzocht hoe het idee vorm kan krijgen en in de praktijk kan worden gebracht.

Projectcommunicatie

interne campagne

MIT 2030 is een complexe onderwijsstrategie voor de toekomst. Het is belangrijk mensen te enthousiasmeren en tegelijk de kennis over te brengen waar iedereen van kan profiteren.

 

Niemand kan in een glazen bol kijken, daarom is er gekozen voor grafisch-illustratieve visuals om de ambities, doelgroepen en leerlijnen kracht bij te zetten. Naast een stapsgewijze presentatie waarbij de lezer bij de hand wordt meegenomen doorheen het project, zijn er verschillende ambitie-praatplaten ontwikkeld, affiches om de bijeenkomsten van het proefcafé aan te kondigen en een ideeënbus om alle inspiratie te verzamelen.

Klanten waar we ook trots op zijn

Elevantio scholengroep  |  Natuurkidz  |  Archipel Scholen

Respont Scholengroep  |  Bibliotheek van Zeeland  |  ToneTime

Bibliotheek ZVL  |  VO Zeeuws-Vlaanderen