De visuele eenheid

Putter Vastgoed

‘Putter Vastgoed in een nieuw grafisch jasje en adverteren op sociale media met persoonlijke merkkarakters.’

Strategisch advies

Een huis verkopen? Dan wil je dat het proces zo soepel mogelijk verloopt. Het begint al bij de makelaarsborden aan de gevel. Die moeten opvallend en duidelijk zijn. Een makelaarsbord is niet zo groot en er moet veel informatie op (logo, website, keurmerken, telefoonnummers).

 

Te veel informatie maakt een communicatiemiddel vaak minder goed leesbaar. dWZO heeft Putter Vastgoed geadviseerd om het signaal-makelaarsbord te lanceren. Een bord dat er alleen is om duidelijk te maken dat dit huis te koop is. In combinatie met het informatie-bord heb je toch alle gegevens in een oogopslag.

Opvallend design

Putter Vastgoed kiest voor het hele pakket. Niet alleen het logo en de huisstijl kreeg een opfrisbeurt. We ontwikkelden ook een herkenbare vormentaal en zorgden voor passende fotografie. Zo is bedrijfsmakelaardij de specialiteit van Putter Vastgoed, dus plaatsen we de medewerkers in een onderscheidende, zakelijke omgeving.

 

Verder hebben we voor elke medewerker een merkkarakter gemaakt. De merkkarakters spelen een rol in de advertentie-campagne op de sociale media. Gekoppeld aan landingspagina’s op de site en digitale nieuwsbrieven maakt Putter Vastgoed optimaal gebruik van de online communicatiemiddelen.

Klanten waar we ook trots op zijn

Koch adviesgroep  |  Beele advocaten  |  Eva Regelt!

Stichting Vestingscross  |  Stijl Jacques mode  |  Legrand mannenmode

De Noek Hair & Beauty