Regionaal beleidsplan

Politie Zeeland | West-Brabant

‘We willen bovenop de stapel komen te liggen’

Ambities voor de regio

Gemeenteraadsleden worden elke dag overspoeld door regiovisie’s- en beleidsplannen. Elk plan verdient aandacht, alle even belangrijk voor de samenleving. Maar hoe krijg je aandacht voor jouw plan?

 

Voor de Politie Zeeland – West-Brabant was het doel duidelijk: ‘We willen de ambities en de concrete oplossingen van Politie Zeeland – West-Brabant naar voren brengen. Maar daarvoor moeten we wel in het oog springen en niet worden bedolven onder al het andere papierwerk wat raadsleden op hun bord krijgen… We willen gewoon bovenop de stapel komen te liggen.’

Visuele informatie

Door een aantrekkelijke vormgeving verhogen we de leesbereidheid van het beleidsplan. Met het visualiseren van de informatie nemen we de raadsleden mee aan de hand.

Door een visuele structuur te ontwikkelen helpen we de lezer om de belangrijkste informatie snel tot zich te nemen. Dan hebben ze de rode draad in ieder geval al te pakken. Elk thema wordt gestart met een overzichtelijke infographic: De inhoud in één oogopslag! Hier krijgt de lezer direct een indruk van het thema, de ambities en de oplossingen.

De interesse is gewekt en de bereidheid om verder te lezen is aangewakkerd!

Klanten waar we ook trots op zijn

Zorgstroom  |  Gemeente Terneuzen  |  Syndus Group

Provincie Zeeland  |  Scalda  |  Gemeente Middelburg