Logo, huisstijl en merkkarakter

Eva Regelt!

‘Een nieuwe dienstverlening voor mantelzorg een gezicht geven.’

 

Warme huisstijl

Mantelzorger zijn, die keuze heb je vaak niet. Het overkomt je. Voor alle mensen die vragen hebben over zorg, welzijn, werk, wonen en inkomen is Eva regelt! er. Eva regelt! bekijkt elke situatie integraal en stippelt een plan uit voor de lange termijn.

 

De huisstijl van Eva regelt! bestaat uit een goed gevulde toolkit met verschillende grafische elementen die de opdrachtgever zelf kan toepassen in interne systemen. Bijvoorbeeld een Powerpoint-sjabloon en het front-end webdesign.

 

Om de dienstverlening van Eva regelt! zo helder mogelijk uit te leggen, heeft dWZO een animatie gemaakt. We beginnen met Jeroen die plotsklaps mantelzorger wordt van zijn vrouw. Eva regelt! begrijpt dat de zorg voor een echtgenote, de kinderen en zijn carrière niet in de eenvoudig is. Daarnaast ontwikkeld Eva regelt! projecten op de werkvloer. De duurzame inzetbaarheid van medewerkers staat hoog in het vaandel.

Merkkarakter

Samen met de opdrachtgever heeft dWZO een merkkarakter ontwikkeld. Hoe ziet Eva eruit? Welk kapsel en welke kleding draagt de ideale Eva? Eva is zakelijk, maar ook toegankelijk. Eva kreeg warme kleuren en een eigentijdse uitstraling.

 

Uitleganimatie Eva regelt! Om de dienstverlening van Eva regelt! zo helder mogelijk uit te leggen, heeft dWZO een animatie gemaakt. Met Eva in de hoofdrol! We beginnen met Jeroen die plotsklaps mantelzorger wordt van zijn vrouw. Eva regelt! begrijpt dat de zorg voor een echtgenote, de kinderen en zijn carrière niet in de eenvoudig is. Daarnaast ontwikkeld Eva regelt! projecten op de werkvloer. De duurzame inzetbaarheid van medewerkers staat hoog in het vaandel.

Klanten waar we ook trots op zijn

Syndion Zorg  |  Stichting Tragel Zorg  |  Zorgstroom

GGZ WNB  |  Fysiotherapiepraktijk Epicurus  | Dethon

ADRZ  |  Zorggroep Ter Weel