Brochure en routekaart

Archipel Scholen

‘Communicatie over de vijf kernwaarden van Archipel Scholen.’

Bestuurlijke visie

Archipel Scholen staan in wijken waar het leven niet altijd even makkelijk is. Toch wil je als scholengroep over de bühne brengen waar je voor staat. Maar hoe doe je dat op een aansprekende, laagdrempelige manier. In een wijk waar niet iedereen even taalvaardig is en waar het niet vanzelfsprekend is om een computer in huis te hebben? Anderzijds wil je ook je stakeholders laten weten wat men van de scholengroep mag verwachten de komende tijd.

Een archipel is een eilandengroep in de oceaan. De eilanden zijn net als scholen verspreid over een regio. Toch worden ze bestuurd vanuit een gezamenlijke visie. Archipel Scholen staat aan het roer, aan het begin van de weg die elk kind gaat afleggen in zijn of haar leven. Een belangrijke taak om een goede basis te leggen.

Kindgericht

Deze routekaart, met een unieke vouwwijze, is een combinatie van brochure en landkaart. In de routekaart kan de lezer kennismaken met de kernwaarden en ambities van Archipel Scholen. De brochure bladert als een boekje totdat het volledig is opengevouwen tot een duidelijk overzicht. Kindgericht met korte, duidelijke teksten, vrolijk en ambitieus.

Klanten waar we ook trots op zijn

Elevantio scholengroep  |  Natuurkidz  |  Archipel Scholen

Respont Scholengroep  |  Stichting VO Zeeuws-Vlaanderen  |  ToneTime

Bibliotheek ZVL  |  Scalda