dWZO

de Wilde Zeeuw Ontwerpers = Denkwerk + Maakwerk. Een ijzersterke combinatie!

Sinds 1999

dWZO is gestart in 1999 te Hulst als grafisch ontwerpbureau. Ook in het begin vonden Sophie (Zeeuws) en Ronès (wild) het creatieve denkwerk een belangrijk onderdeel. Iets maken zonder onderliggende verantwoording, is als een plaatje bij een praatje. Als Zeeland zonder zon... Je mist toch iets.

 

dWZO ontwikkelde zich richting communicatie van inhoudelijk complexe zaken. Zelfs in de hoogste lagen van een organisatie is er niemand vies van een mooi plaatje. Maar dan moet het wel ergens over gaan. Hier heeft dWZO ondertussen twintig jaar ervaring in.

 

Hiernaast een foto uit de brochure van 1999

De naam dWZO

dWZO is de afkorting voor de Wilde Zeeuw Ontwerpers en staat voor onze roots. Sophie is immers een echte Zeeuwse. Bovendien houden wij van Zeeland. Van de wolkenluchten en de bruisende golven. De Wilde Zeeuw staat voor onderscheidende ideeën en bruisende creaties. Maar ook voor het zuinig omgaan met uw budget en het nakomen van beloftes.

 

Onze naam is onze merkbelofte. de Wilde Zeeuw Ontwerpers staat precies voor wie we zijn en wat we doen. De naam is gebaseerd op een visie, waarmee we onze opdrachtgevers helpen richting te geven met het visueel vertalen van hun verhaal.