Animatie laten maken

U wilt een animatie laten maken? dWZO kan een animatie maken geheel aangepast op uw wensen. Daarnaast is het volledig aansluitend op uw huisstijl gemaakt. We bieden verschillende mogelijkheden.

Wat is de meerwaarde van het laten produceren van een animatie?

Bewegend beeld wordt 80% meer bekeken dan stilstaand beeld. De synergie tussen beeld en geluid genereert impact, houdt de aandacht vast en maakt direct duidelijk wat de bedoeling is voor jouw doelgroep.

Ook hier tilt de samenwerking tussen creatief denkwerk en praktische uitvoering jouw animatie naar een hoog niveau.

Wat voor animaties bieden wij aan?

 

animatie laten maken

Hoe gaan wij te werk?

We beginnen met een gesprek om te achterhalen welk type animatie het beste past bij uw situatie. Daarna stellen we een script op en bepalen we de stijl die aansluit bij uw huisstijl en voorkeuren. Op basis van deze informatie ontvangt u een offerte, zodat u geen onverwachte kosten heeft en helder inzicht krijgt in wat u kunt verwachten.

 

*Tijdens deze stappen zijn er altijd momenten om aanpassingen door te geven.

 

Vraag een offerte aan!

Meer weten over onze mogelijkheden of heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

 

Zeedijk 22  |  4588 RG Walsoorden

 

Wij komen graag naar u toe. Maak een afspraak:

 

Telefoon: +31 (0)114 763 909

Of bel Ronès direct: +31 (0)6 100 128 06

of mail: info@dwzo.nl

animatie laten maken

Wat zijn de voordelen van animatie?

70% beter onthouden

Een animatie wordt 70% beter onthouden dan tekst. Een persoon onthoud 20% van wat hij ziet, 30% van wat hij hoort en 70% van wat hij hoort én ziet!

59% van de managers kijkt video

59% van de managers bekijk liever een video dan een tekst te moeten lezen. En 75% van hen kijkt wekelijks werkgerelateerde video's op zakelijke websites.

1,8 miljoen woorden per minuut

De combinatie van geluid en beeld zorgt ervoor dat er meer informatie kan worden overgedragen in minder tijd. Een minuut aan video staat gelijk aan 1.8 miljoen woorden. Dat zijn 4.736 volle A4tjes!

De voice-over voor een animatie of video van zestig seconden gebruikt minder dan een half A4tje tekst.

7x langer bezoek

Bezoekers blijven 7x langer op een website. Gemiddeld wordt een website 48 seconden bezocht. De bezoektijd van een website met video? Vijf minuten en vijftig seconden, meer dan zeven keer zo lang.

75% kijkt op de telefoon

75% van de smartphone-gebruikers bekijkt een video op hun telefoon. 26% van hem bekijkt ten minste één keer per dag een video.

4 seconden

Mannen bepalen binnen vier seconden of ze een website interessant genoeg vinden. Bij vrouwen is dit zelfs maar twee seconden! Is er niets op de website dat binnen deze tijd de aandacht trekt, zoals een animatie of video, dan zal de bezoeker de website verlaten.

Conversie 64% hoger

Een animatie verhoogt de activiteit en call-to-action op een website met 64%.

Van alle content is 90% video

90% van het internetverkeer bestaat uit online video. In 2012 bestond 51% van het totale internetverkeer uit online video. Tegenwoordig is dit ruim 90%!