Animatie kosten

Denkt u eraan om een animatie te laten maken? dWZO staat paraat om een op maat gemaakte animatie te ontwikkelen die volledig aansluit bij uw specifieke wensen en huisstijl. Verken de verscheidenheid aan mogelijkheden die wij beschikbaar hebben.

Wat zijn de voordelen van het laten maken van een animatie

Bewegend beeld trekt 80% meer aandacht dan stilstaand beeld. De synergie tussen beeld en geluid creëert impact, houdt de aandacht vast en verduidelijkt direct de boodschap voor jouw doelgroep.

De samenwerking tussen creatief denken en praktische uitvoering tilt ook hier jouw animatie naar een hoog niveau.

Wat voor animaties bieden wij aan?

 

animatie kosten

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst gaan wij het gesprek met u aan, nemen we door wat voor animatie voor u van toepassing is.
We beginnen met het opzetten van een script, om vervolgens de stijl te bepalen aansluitend op uw huisstijl en uw wensen.
Op basis van voorgaande bevindingen ontvangt u een offerte, zo krijgt u geen extra kosten achteraf en weet u wat u kan verwachten.

 

*Tijdens deze stappen zijn er altijd momenten om aanpassingen door te geven.

 

Vraag een offerte aan!

Meer weten over onze mogelijkheden of heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

 

Zeedijk 22  |  4588 RG Walsoorden

 

Wij komen graag naar u toe. Maak een afspraak:

 

Telefoon: +31 (0)114 763 909

Of bel Ronès direct: +31 (0)6 100 128 06

of mail: info@dwzo.nl

Animatie kosten.

Wat zijn de voordelen van animatie?

70% beter onthouden

Een animatie wordt 70% beter onthouden dan tekst. Een persoon onthoud 20% van wat hij ziet, 30% van wat hij hoort en 70% van wat hij hoort én ziet!

59% van de managers kijkt video

59% van de managers bekijk liever een video dan een tekst te moeten lezen. En 75% van hen kijkt wekelijks werkgerelateerde video's op zakelijke websites.

1,8 miljoen woorden per minuut

De combinatie van geluid en beeld zorgt ervoor dat er meer informatie kan worden overgedragen in minder tijd. Een minuut aan video staat gelijk aan 1.8 miljoen woorden. Dat zijn 4.736 volle A4tjes!

De voice-over voor een animatie of video van zestig seconden gebruikt minder dan een half A4tje tekst.

7x langer bezoek

Bezoekers blijven 7x langer op een website. Gemiddeld wordt een website 48 seconden bezocht. De bezoektijd van een website met video? Vijf minuten en vijftig seconden, meer dan zeven keer zo lang.

75% kijkt op de telefoon

75% van de smartphone-gebruikers bekijkt een video op hun telefoon. 26% van hem bekijkt ten minste één keer per dag een video.

4 seconden

Mannen bepalen binnen vier seconden of ze een website interessant genoeg vinden. Bij vrouwen is dit zelfs maar twee seconden! Is er niets op de website dat binnen deze tijd de aandacht trekt, zoals een animatie of video, dan zal de bezoeker de website verlaten.

Conversie 64% hoger

Een animatie verhoogt de activiteit en call-to-action op een website met 64%.

Van alle content is 90% video

90% van het internetverkeer bestaat uit online video. In 2012 bestond 51% van het totale internetverkeer uit online video. Tegenwoordig is dit ruim 90%!