Producten

dWZO gelooft dat beelden de belangrijkste factor zijn in communicatie. Een beeld heeft 'stopkracht' en zorgt ervoor dat de lezer verder leest. Fotografie en video, maar denk ook eens aan infographics, illustraties, cartoons en animaties. dWZO gebruikt beelden en illustratie om de aandacht te trekken maar vooral om het draagvlak te verbreden, het aanslingeren van de dialoog en het vergroten van betrokkenheid. Een herkenbare visuele eenheid creëren en een campagnematige aanpak van het vraagstuk zijn de sleutel tot succes.

 

Waar zit de winst?

Met dWZO krijg je een communicatieadviseur en ontwerpbureau in één. Sophie zorgt voor de strategie en conceptontwikkeling waarna Ronès het creatieve stokje naadloos overneemt. Wij hoeven elkaar niks uit te leggen, daar zit de winst.

Authentiek

In het AI-tijdperk zal authenticiteit steeds belangrijker worden. Waar AI naar het verleden kijkt, kijkt dWZO naar de toekomst en denkt mee. Het is wachten op het moment dat AI zichzelf gaat herhalen. Daar heb je met dWZO geen last van. dWZO creëert alle communicatie en visuals altijd op maat. Wij luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en de behoeften van de doelgroep. Dat is leidend voor de strategie en het design. Daarom vragen voornamelijk de complexere projecten om een specifieke benadering, die vooralsnog niet met AI opgelost kunnen worden.

Geef kleur aan ambitie?

Bestuurder, directeur, manager.... we hebben allemaal ambities. Al die ambities zullen vervolgens gedragen moeten worden door alle lagen van de organisatie. Uit eigen onderzoek blijkt dat mensen graag meer beeld zouden willen zien in de communicatie. Zeker in organisaties waar het de gewoonte is veel rapporten en verslagen te maken. Gewoon omdat het dan makkelijker is het verhaal te onthouden en na te vertellen. Beelden ondersteunen het verhaal en zorgen voor actie. Want opeens heeft iedereen een mening en willen we er over meepraten. Dat effect hebben beelden op mensen.

Daarom zijn de visuals van dWZO gericht op het aanwakkeren van de dialoog en het vergroten van de betrokkenheid. Aandacht en herkenbaarheid zorgt ervoor dat mensen meedoen. Dat doen we het liefst om plan of beleid uit de grijze la te trekken er juist een kleurrijk en aantrekkelijk geheel van te maken.

Specialisaties

dWZO is vanuit een grafisch ontwerpers-achtergrond uitgegroeid tot de specialist in interne communicatie. En het is duidelijk dat we graag inspiratie brengen met krachtige visuals. We helpen opdrachtgevers graag met het ontdekken van hun eigen verhaal. De onderstaande producten kunnen je hierbij helpen.

Zullen we eens meedenken?

Producten