Wat is maakwerk?

Maakwerk zijn alle visuele communicatiemiddelen die planmatig worden ingezet om de doelgroep aan te spreken. Afhankelijk van de manier waarop u wilt communiceren kan dWZO een visueel communicatiemiddel voor u creëren. Wilt u een plan presenteren, de teamleiders helpen om het nieuwe beleid uit te leggen aan de medewerkers of over langere termijn een gedragsverandering doorvoeren. Visuele middelen maken het verschil!

Maar opgepast: Ook visueel communiceren is zelden een eenmalige actie. Juist door herhaling, herkenbaarheid en het in beeld brengen van succesverhalen zal het draagvlak vergroten.

 

Waar zit de winst?

Wij geloven in het samenspel van denkwerk, maakwerk en u als opdrachtgever. Om zo de inhoud zo over te brengen dat er echt een verschil gemaakt wordt. Dat de investering van tijd en geld een waardevolle en duurzame investering is voor de organisatie.

Authentiek

Bij dWZO treft u dan ook geen plaatjes van het internet. Alles wat dWZO creëert is op maat gemaakt zodat uw virtuele medewerker naadloos aansluit bij de reële organisatie. Medewerkers herkennen zichzelf en de situatie waar ze dagelijks in werken. Die authenticiteit is bepalend of de medewerker (doelgroep) zich kan vereenzelvigen. dWZO gelooft dat het dé manier is om effectief te communiceren.

Wat is de kracht van Ronès?

Van woord naar beeld

Ronès bezit de gave om van uw woorden krachtige, herkenbare beelden of illustratie's te maken. Daarnaast heeft Ronès meer dan 30 jaar ervaring als het gaat om het communiceren met beelden en het beeldverhaal. Daarom helpt Ronès organisaties om hun verhaal te structureren en met visuele beelden er een begrijpelijker geheel van te maken. Zodat iedereen begrijpt waar ú het over heeft.

Afhankelijk van de manier waarop u wilt communiceren tekent Ronès een virtuele medewerker, een infographic of praatplaat of een animatie.

Meer weten over Ronès?

, Maakwerk