De toegevoegde waarde van communicatie

webdesign

 

Waar het een communicatiebureau meestal ontbreekt aan webdesign, kunt je bij een webbouwer vaak niet uit de voeten met strategisch advies. dWZO biedt je een totaalpakket. Bij ons kun je terecht voor communicatie, design én web. Het beste van drie werelden. Dat is de kracht van dWZO.

 

dWZO hijst de zeilen als het gaat om je website. Vaak is een website het eerste contact met een potentiële klant. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bouwen en verbeteren wij je website en versterken we je positie in Google. Dat is belangrijk, want je website kan prachtig zijn, maar gevonden worden is zeker zo belangrijk. Bezuinig dus niet op je website maar kies voor kwaliteit.

 

Tractaatweg Terneuzen

 

Provincie Zeeland  |  Responsive Webdesign Tractaatweg BV  |  Bekijk meer van Tractaatweg BV

 


 

Binkhorst Letselschade Advocaat webdesign

 

Binkhorst Letselschade Advocaat  |  Responsive webdesign

 


 

Advocaten Kantoor Beele webdesign

 

Advocatenkantoor Beele  |  Responsive webdesign

 


 

de NOEK hair & beauty webdesign

 

de NOEK Hair & Beauty  |  Webdesign


Kidscoach Louise webdesign

 

Kidscoach Louise | Responsive webdesign


Stijl Jacques & Carolien webdesign    Stijl Jacques & Carolien webdesign

 

Stijl Jacques damesmode en Carolien leer, lammy & bont  |  Responsive webdesign


 
Ot & Sien Jeugdmode webdesign
 

Ot en Sien Jeugdmode | One-page webdesign


Koch Adviesgroep webdesign

 

Koch Adviesgroep  |  Website


Websites zijn niet alleen de etalage van een organisatie, maar steeds vaker een belangrijk verkoopkanaal. Dit stelt hogere eisen aan het rendement van je website. Je website moet bijvoorbeeld leads opleveren of de beleving en betrokkenheid bij je product versterken. Het doel en de doelstellingen van je website vormen de basis voor de uitwerking naar website design en realisatie. dWZO creëert, bouwt, installeert, implementeert, beheert en optimaliseert. Je onderneming komt tot leven op het web!

 

Je kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

- Webdesign

- Domein registratie & hosting

- Webbuilding

- Zoekmachine optimalisatie

- CMS-systemen

- Beheer

- Front-end design

 

Webdesign

Webdesign

Wij ontwerpen, bouwen en restylen websites. Daarnaast verzorgen we losse onderdelen van websites. Zo kunnen wij je voorzien van een professioneel webdesign of losse templates voor goed opgemaakte webpagina’s.

 

Webdesign is meer dan vaak wordt gedacht. Een goede website is op maat gemaakt en is één geheel, waarbij lay-out, design, huisstijl en het onderhoudssysteem naadloos in elkaar overgaan. Ze vormen een gebruiksvriendelijke omgeving, die de sfeer en de professionaliteit uitstraalt waar de organisatie naar streeft.

 

dWZO realiseert webontwerpen die aan al deze eisen voldoen. Bovendien kunnen onze websites gemakkelijk zelf up-to-date gehouden worden en zijn ze optimaal vindbaar in zoekmachines als Google.

 

Domeinregistratie & Hosting

Domeinregistratie is het vastleggen van een domein voor een bepaalde periode. Je wordt geen eigenaar van een domein, maar claimt deze zolang je blijft betalen. Wanneer je een domeinnaam opzegt kan iedereen deze naam weer registreren. Als de naam eenmaal is vastgelegd, kan niemand anders het domein registreren. Het licentierecht dat je verkrijgt met domeinregistratie is overdraagbaar aan een andere partij en je kunt je registratie eventueel verhuizen naar een andere hosting provider. Met dWZO bent je verzekerd van één aanspreekpunt voor alles wat met je website te maken heeft. Wij verzorgen ook de hosting en domeinregistratie.

Hosting

De hosting van een website is belangrijk. Hosting is het huren van een stukje ruimte op een server in een datacentrum, waar je website op draait. Dit lijkt op een groot kantoorpand waarin meerdere bedrijven in zijn gevestigd. Bij hosting ben jij de huurder van een ruimte. Je huurt ruimte om je domein – waarvan je de naam al eerder heeft geregistreerd – op internet voor iedereen bereikbaar te maken. Hosting is niets anders dan een digitaal pand huren om daar je eigen activiteiten te starten. Bij hosting kun je zelf bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt en hoeveel bezoekers of klanten je verwacht.

 

 

Webbuilding

Wil je graag  een responsive website met CMS-systeem? dWZO maakt je website uniek en gebruiksvriendelijk. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je website optimaal vindbaar is in zoekmachines als Google. Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek!

De Noek webdesign

Zoekmachine optimalisatie

Bijna alle bezoekers gebruiken de zoekmachines wanneer zij zoeken naar een product of dienst. Vindbaarheid op zoekmachines als Google is dus een vereiste als je gevonden wilt worden. Maar hoe krijgt u dit voor elkaar? Drie zaken zijn daarbij van belang:

 

- Content: welke inhoud staat op je website? Is je webtekst optimaal vindbaar?

- Techniek: is je website technisch up-to-date?

- Linking: hoe vaak wordt vanaf andere websites naar je website verwezen?

 

Twijfel je of je website optimaal vindbaar is voor Google? dWZO maakt je website optimaal vindbaar voor Google. Daarnaast schrijft of herschrijft dWZO je webteksten, zodat ze niet alleen aantrekkelijk zijn geschreven, maar ook nog eens optimaal vindbaar zijn voor zoekmachines als Google.

CMS-Systemen

Met een CMS-systeem (Content Management Systeem) kunt je een eigen website of intranet onderhouden zonder dat je over een hoop technische kennis hoeft te beschikken. Een CMS-systeem is snel en eenvoudig te gebruiken en je bent niet meer afhankelijk van anderen als je wijzigingen wilt doorvoeren.

 

Beheer

Als je website eenmaal is gelanceerd begint vaak het probleem. Want waar haal je de tijd vandaan om deze goed te onderhouden? dWZO zorgt ervoor dat bezoekers je website blijven bezoeken. Je kunt bij ons een ‘onderhoudsabonnement’ afsluiten, zodat je hier niet meer naar hoeft om te kijken.

 

 

 

Front-end design

dWZO ontwerpt de zichtbare kant van je app, website of andere digitale applicaties. Hier maken we het verschil!
Een goede vormgeving, usability (gebruiks vriendelijkheid) en user experience (gebruikers beleving) zijn enkele kenmerken waar digitale applicaties aan moeten voldoen.

Wil je ook waarde toevoegen aan je communicatie?

Stuur een bericht en maak contact!

 

Mijn naam is:
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Ik wil meer weten over:
Ik ben geen robot:*
Captcha