De toegevoegde waarde van communicatie

eures

Werken over de grens? EURES zorgt dat het werkt!

EURES Scheldemond helpt in onze regio een werkgevers, werkzoekenden en grensarbeiders. EURES is een grensoverschrijdend samenwerkingsverband  binnen de regio Antwerpen, Vlaanderen (België), Westelijk Noord-Brabant en Zeeland (Nederland). EURES heeft tot doel de arbeidsmobiliteit binnen Europa te bevorderen.

 

Werken over de grens

EURES Scheldemond werkt samen met UWV en VDAB om grensarbeid te bevorderen. We willen mensen erop attenderen dat werken over de grens geen gek idee is. Maar veel mensen weten niet hoe ze dat aan moeten pakken. Hoe zit het met verzekering of belasting? Dan is EURES er om je als werkzoekende te helpen.

 

 

Animatie

Met de bestaande karakters van EURES heeft dWZO een uitleganimatie gemaakt. De animatie is er vooral op gericht om mensen op het idee te brengen om ook eens over de grens te gaan kijken. De grens is soms dichterbij dan je denkt. Daarbij willen we de angst wegnemen dat grensarbeid ingewikkeld is. OK, de regels zijn anders in het buitenland, maar EURES helpt je met raad en daad.

 

Arbeidsmobiliteit

De animatie is herkenbaar voor onze regio. We sluiten aan op reëele situaties zoals de visserij, haven en industrie. Ook werkgevers kunnen bij EURES terecht.

 

 

Wil je meer weten over arbeidsmarktcommunicatie?

Worstel je met vraagstukken zoals veiligheid op de werkvloer, hoog ziekteverzuim of de introductie van een nieuw beleid en ben je opzoek naar een oplossing? Neem dan contact op met dWZO.

Bel 0115 689 888 of mail naar sophie@dewildezeeuw.nl

 

Of vul even het formuliertje in:

Mijn naam is:
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Ik wil meer weten over:
Ik ben geen robot:*
Captcha