De toegevoegde waarde van communicatie

Aan de slag in Zeeland

 

 

Netwerk inclusief ondernemen

Aan de slag in Zeeland start het Netwerk inclusief Ondernemen. Dit netwerk probeert een brug te slaan tussen Zeeuwse werkgevers en mensen met een arbeidsbeperking.  Het Netwerk inclusief Ondernemen is opgericht om eventuele vooroordelen weg te nemen en ervoor te zorgen dat werkzoekenden met een beperking op een laagdrempelige manier in contact kunnen komen met het bedrijfsleven.

 

Nodig daarom eens iemand met een beperking uit voor een gesprek en leer 'de mens achter de beperking' kennen! Als werkgever kost het je twee keer per jaar alleen maar even tijd. Het Netwerk inclusief Ondernemen heeft namelijk niet primair tot doel om mensen met een beperking aan een baan te helpen. Mensen met een arbeidsbeperking hebben vaak onbekende kwaliteiten. Het ontbreekt ze vaak aan een netwerk.

 

Aan de slag in Zeeland

Aan de slag in Zeeland is een project van Arbeidsmarktregio Zeeland. Hier in zitten onder meer de Werkgeversservicepunten van Zeeland, de Zeeuwse werkkamer, het UWV en de Zeeuwse gemeenten. Kijk op Aan de slag in Zeeland voor uitgebreide informatie over het Netwerk inclusief Ondernemen.

 

Kettingrelatie

Uitleganimatie 'Netwerk inclusief Ondernemen'

Om Zeeuwse werkgevers kennis te laten maken met het Netwerk inclusief Ondernemen heeft dWZO in samenwerking met het werkgeversservicepunt een uitleganimatie gemaakt. Het verhaal speelt zich af op een bijeenkomst van de Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW). Een ondernemer verteld wat hij heeft gehoord van een collega. Er is namelijk sprake van een geheimzinnige kettingrelatie...

Heb je ook iets uit te leggen?​

Wij helpen je graag je verhaal te vertellen.

Neem contact op met Sophie (onze specialist) 0115 689 881

of mail sophie@dewildezeeuw.nl

 

Wil je ook waarde toevoegen aan je communicatie?

Stuur een bericht en maak contact!

 

Mijn naam is:
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Ik wil meer weten over:
Ik ben geen robot:*
Captcha