De toegevoegde waarde van communicatie

Dethon

Dethon is een bedrijf voor mensen met een arbeidsbeperking. Dethon bestaat eigenlijk uit een groep bedrijven die diensten aanbieden in diverse takken van sport. Denk bijvoorbeeld aan Groen, Cleaning, Metaal, Bezorgdienst en Montage & Verpakking. Naast het creeeren van banen helpt Dethon de medewerkers ook om steeds zelfstandiger te functioneren binnen reguliere bedrijven. Bij Dethon kunnen mensen ook begeleid werken of gedetacheerd aan de slag. Dethon heeft vestigingen door heel Zeeuws-Vlaanderen.

 

Els en Piet

dWZO heeft de karakters Els en Piet ontwikkeld om op een ludieke wijze verschillende onderwerpen onder de aandacht te brengen binnen Dethon. Els en Piet kom je vooral intern tegen. Denk bijvoorbeeld aan campagnes over gedragscode of OR-verkiezingen.

 

 

Personeelskrant

dWZO geeft vorm aan de personeelskrant van Dethon. Hiervoor hebben we een stramien ontwikkeld waardoor het sneller gaat om de krant ieder kwartaal vorm te geven. Zo maken we gebruik van vaste rubrieken en Els & Piet komen elke uitgave langs om een onderdeel van de gedragscode positief aan te stippen.

 

Piet & Els feliciteren jubilarissen

 

Nieuwe collega

 

Goed bezig!

 

Helemaal zen

 

OR Verkiezingscampagne

 

 

 

OR Verkiezingsfolder

 

Communicatie sociaal domein

Dethon presenteert zich uiteraard ook aan het publiek met een website. dWZO heeft hiervoor het front end-design ontworpen en voeren samen met medewerkers van Dethon het contentmanagement. Daarnaast adviseren we Dethon over de indeling, content en gebruiksvriendelijkheid van de website.

 

Bekijk de website van Dethon >>

 

 

 

Dethon Cleaning

Voor verschillende divisies van Dethon heeft dWZO de huisstijl ontwikkeld.

 

Dethon Groen

Dethon Groen heeft ook nog een filiaal in België. Daar heet het bedrijf Green Landscaping.