De toegevoegde waarde van communicatie

de Hulster Sociëteit

Wonen en werken in het hart van Hulst

In het voormalige INGbank-gebouw in Hulst wordt een uniek vastgoedproject ontwikkeld. Samen met J2 Vastgoed en Spuesens Makelaardij heeft dWZO het project een naam en een gezicht gegeven.

 

De vraag

J2 Vastgoed heeft dWZO gevraagd om voor het project een overkoepelend concept te ontwikkelen. Enerzijds is het een gebouw met historie, maar na de verbouwing voldoet het natuurlijk wel aan alle moderne gemakken. Na onderzoek gedaan te hebben naar de historie van het gebouw heeft dWZO de naam De Hulster Sociëteit Bedacht. Lees op de website www.dehulstersocieteit.nl hoe dat zo is ontstaan.

 

De Hulster Sociëteit is een kleinschalig woon- en werkproject. Het stokpaardje is flexibiliteit. Op de begane grond zijn er verschillende flexibele werkruimten te huur en op de verdiepingen worden zes appartementen gerealiseerd die je als koper nog volledig naar je eigen smaak kunt inrichten.

Een heden en verleden ontmoeten elkaar in dit gebouw. Daarom verdient het project een out-of-the-box aanpak.

 

Het doel

Zoals bij zo veel bouwprojecten is het zaak om zo snel mogelijk inzicht te krijgen in potentiële kopers voordat de echte bouw begint. Daarom is dWZO nauw betrokken bij het ontwikkelen van een volledige communicatiestrategie rondom De Hulster Sociëteit. dWZO heeft de naam bedacht en ook de namen van de appartementen. De appartementen dragen de namen van oude munten, ter 'nagedachtenis' aan de bank die er vroeger was.

 

De middelen

Naast een resposive website is er gebruik gemaakt van stoepborden, banners en een open deur-avond tijdens het plaatselijke kerstevent. Tijdens dit en een informatieavond is het bedienend personeel van de catering gestoken in een stropdas en schort met het logo van het project. Verder is er een verkoopsbrochure ontworpen waarbij de nadruk is gelegd op de flexibiliteit van het project. In de brochure is veelvuldig gebruik gemaakt van tekeningen en illustraties. Het plaatje is dus nog niet 'af', dat mag je als koper nog helemaal zelf invullen.

 

Wil je ook waarde toevoegen aan je communicatie?

Stuur een bericht en maak contact!

 

Mijn naam is:
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Ik wil meer weten over:
Ik ben geen robot:*
Captcha