De toegevoegde waarde van communicatie

binkhorst Letselschadeadvocaat

Sabien Binkhorst is als advocaat gespecialiseerd in het letselschaderecht. Zij heeft veel ervaring op het gebied van overlijdensschade en zaken met zwaar lichamelijk en/of psychisch letsel. Zij staat alleen slachtoffers bij, geen verzekeringsmaatschappijen.

dWZO heeft de website, visitekaartjes, gevelbelettering, sponsorborden en een infographic ontwikkeld.

Binkhorst logo

De vraag

Sabien is al ruim 15 jaar letselschade advocaat en is lid van de LSA (Vereniging van Letselschade Advocaten). Dat is het belangrijkste keurmerk in de letselschadepraktijk, waarvan je alleen lid kan zijn als je aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Zij is de enige LSA advocaat in heel Zeeuws-Vlaanderen. Om dit naar buiten toe te communiceren wilde zij graag een logo en huisstijl, een vormentaal, een website, visitekaartjes, gevelbelettering en sponsorborden.

 

‘De betrokkenheid, de creativiteit en het enthousiasme van Rones en Sophie van dWZO heb ik als zeer prettig ervaren! ‘

Sabien Binkhorst, letselschade advocaat in Terneuzen.

 

 

De reden

Sabien woont in Zeeuws-Vlaanderen en werkt vanuit haar eigen kantoor aan de Axelsestraat in Terneuzen. Omdat er geen letselschade advocaten in Zeeuws-Vlaanderen zijn, zag zij de kansen openliggen, ze wou graag de markt in Zeeuws-Vlaanderen bedienen.

Landelijk werkt zij samen met een advocatenkantoor uit Rotterdam, Wildeboer AVS.

De aanpak

Het Nederlands recht is ingewikkeld en soms abstract. Toch is de drempel om een advocaat in te schakelen voor de meeste mensen hoog. Sabien Binkhorst LSA wordt ingeschakeld op de meest moeilijke en pijnlijke momenten in iemands leven. Sabien Binkhorst is daarom persoonlijk en betrokken.

In het logo wilden we de persoonlijkheid van haar kantoor tot uiting brengen door een combinatie van zakelijke en warme kleuren te gebruiken. Het logo is voornamelijk typografisch. De letters zijn afgerond, dit maakt het strak maar ook toegankelijk. Het logo is opgebouwd uit gebroken stukjes, een soort puzzel die weer in elkaar wordt gezet.

Het logo staat voor transparantie, openheid en duidelijkheid, want als cliënt is het al ingewikkeld genoeg. De gebruikte kleuren zijn blauw met een warme toets geel. Want ondanks de persoonlijke aanpak van Binkhorst LSA blijft het natuurlijk wel een zakelijke transactie waar het gaat om professionaliteit, specialistische kennis en het behalen van het beste resultaat voor de cliënt.

Binkhorst logo

De meeste advocatenkantoren hebben een heel zakelijke en summiere website. De website van Sabien Binkhorst moet persoonlijkheid en betrokkenheid uitstralen en vooral ook begrijpelijk en laagdrempelig voor potentiële cliënten. Een schakel tussen de advocatuur en het slachtoffer.

 

Infographic

Speciaal voor de website hebben we in een infographic de werkwijze van Sabien uitgelegd. We proberen het hele proces inzichtelijk te maken voor iemand die plotsklaps te maken krijgt met letselschade. Ook in de infographic hebben we de vormentaal doorgevoerd, deze straalt transparantie, openheid en duidelijkheid uit.

 

 

Binkhorst Infographic Illustratie

Vindbaarheid

Om de vindbaarheid te verhogen heeft dWZO aangeraden om voor zo veel mogelijk letsels een aparte pagina te maken. Hiervoor denken we eerst na over de customers journey, oftewel hoe vind iemand de informatie die hij of zij zoekt?

In het geval van letselschade gaat iemand pas opzoek naar een advocaat als het op dat moment nodig is. Daarbij zoekt iemand naar een oplossing voor zijn specifieke probleem. De website van Sabien Binkhorst LSA geeft antwoord op al deze specifieke vragen. De kans dat de website van Sabien Binkhorst gevonden wordt is groter dan bij een website die algemene onderwerpen behandeld.

Ook hebben wij geadviseerd om zo veel mogelijk praktijkvoorbeelden te geven om dichterbij de websitebezoeker te staan, zodat diegene zich herkent in de situatie.

 

 

Wil je ook waarde toevoegen aan je communicatie?

Stuur een bericht en maak contact!

 

Mijn naam is:
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Ik wil meer weten over:
Ik ben geen robot:*
Captcha