De toegevoegde waarde van communicatie

Eva regelt!

Een huisstijl ontworpen voor een bijzondere organisatie

 

Mantelzorger zijn, die keuze heb je vaak niet. Het overkomt je. Voor alle mensen die vragen hebben over zorg, welzijn, werk, wonen en inkomen is Eva regelt! er. Eva regelt! begrijpt dat mantelzorgers soms door de bomen het bos niet meer zien, en soms het gevoel hebben van het kastje naar de muur te worden gestuurd. Eva regelt! bekijkt elke situatie integraal en stippelt een plan uit voor de lange termijn.

 

 

 

Ontwerp logo

Naast het ontwerpen van het logo voor Eva regelt! heeft dWZO ook de naam en de pay-off ontwikkeld. Het doel is een naam te ontwikkelen die de integrale lading van de organisatie dekt, en toch persoonlijk, toegankelijk en daadkrachtig overkomt. 

Huisstijl ontwerp

Bij een professionele uitstraling hoort een uitgebreide huisstijl en vormentaal. De huisstijl van Eva regelt! bestaat uit een goed gevulde toolkit met verschillende grafische elementen die de gebruiker zelf kan toepassen in interne systemen. Bijvoorbeeld een Powerpoint-sjabloon en het front-end webdesign.

 

Merkkarakter

Samen met de opdrachtgever heeft dWZO een merkkarakter ontwikkeld. Hoe ziet Eva eruit? Welk kapsel en welke kleding draagt de ideale Eva? Eva is zakelijk, maar ook toegankelijk. Eva kreeg warme kleuren en een eigentijdse uitstraling.

 

 

 

 

Uitleganimatie Eva regelt!

Om de dienstverlening van Eva regelt! zo helder mogelijk uit te leggen, heeft dWZO een animatie gemaakt. Met Eva in de hoofdrol! We beginnen met Jeroen die plotsklaps mantelzorger wordt van zijn vrouw. Eva regelt! begrijpt dat de zorg voor een echtgenote, de kinderen en zijn carriere niet in de eenvoudig is. Daarnaast ontwikkeld Eva regelt! projecten op de werkvloer. De duurzame inzetbaarheid van medewerkers staat hoog in het vaandel.

 

 

Uitleganimatie

 

 

 

Huisstijl ontwerp Power Point sjabloon

 

 

 

Front-end design website