De toegevoegde waarde van communicatie

Elopak

Duurzame inzetbaarheid

Elopak en Elocoat werken samen met de medewerkers aan duurzame inzetbaarheid, onder de paraplu 'Pak je kans!'. Denk aan projecten rondom stoppen met roken, meer bewegen, persoonlijke ontwikkeling en gezonder eten. Ook veilig gedrag op de werkvloer komt aan de orde.

 

Voor Elopak en Elocoat heeft dWZO de twee merkkarakters Tim en Tony ontwikkeld, die de medewerkers attenderen op de verschillende duurzame inzetbaarheidsthema's. dWZO zorgt voor de visuele eenheid rond 'Pak je kans!'.

 

Menselijk kapitaal

Werken is meer dan alleen zorgen dat je je pensioen haalt. Ook als werknemer moet je goed voor jezelf blijven zorgen. Hier hoort gezond leven bij, maar ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Als medewerker heb je eigen verantwoordelijkheid over je waarde in de arbeidsmarkt. Elopak en Elocoat helpen hun medewerkers daar graag bij.

 

 

 

 

Maatwerk

dWZO heeft twee virtuele medewerkers bedacht en die een gezicht gegeven aan het duurzame inzetbaarheidsproject 'Pak je kans!'. In het geval van Elopak en Elocoat zijn dat Tim & Tony geworden. Ze dagen elkaar uit en houden elkaar (lees: de echte medewerkers) een spiegel voor in herkenbare situaties. Tim en Tony zijn uniek ontwikkelde figuren die de herkenbare Elopak werkkleding dragen en zich bevinden op de plant en in de kantine van Elopak en Elocoat.

 

Gedragsverandering

Tim en Tony worden geplaatst in concrete, dagelijkse situaties. De campagne behandeld zaken die actueel zijn, en sluiten daarom beter aan bij de situatie op de werkvloer.

Zo proberen we de bewustwording van duurzame inzetbaarheid te verhogen. Maak de onderwerpen bespreekbaar zodat mensen hun gedrag aan kunnen passen zonder gezichtsverlies te lijden. 

 

 

 

Wil je meer weten over duurzame inzetbaarheids campagnes op de werkvloer?

Worstel je met vraagstukken zoals veiligheid op de werkvloer, hoog ziekteverzuim of de introductie van een nieuw beleid en ben je opzoek naar een oplossing? Neem dan contact op met dWZO.

Bel 0115 689 888 of mail naar sophie@dewildezeeuw.nl

 

Of vul even het formuliertje in:

Mijn naam is:
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Ik wil meer weten over:
Ik ben geen robot:*
Captcha