De toegevoegde waarde van communicatie

Tractaatweg BV (N62)

De provincie Zeeland heeft dWZO geselecteerd om het projectkantoor Tractaatweg BV in Terneuzen te voorzien van een nieuwe identiteit. Inmiddels is er een logo ontworpen, staat er een informatiezuil voor de deur van het projectkantoor Tractaatweg BV en is er een responsive website in de lucht.

 

 

Logo Tractaatweg BV

Het logo van Tractaatweg BV is opgebouwd uit een groene en marine blauwe pijl-vorm. Hiermee wordt de mobiliteit van de weg benadrukt. De Tractaatweg in Terneuzen is de verkeersslagader tussen Goes en Gent. Sinds de aanleg van de Westerscheldetunnel en Sluiskiltunnel is de verkeersstroom van de weg groter geworden. De komende jaren zal het projectkantoor Tractaatweg BV werkzaamheden gaan uitvoeren om de weg te verbreden en te verbeteren.

 

Identiteit Tractaatweg

 

Huisstijl ontwerp

De huisstijl van heeft een kenmerkende vormentaal van groene en marine blauwe elementen. Pijlvormen benadrukken de beweging, richting en mobiliteit. Omdat we gebruik maken van een toolkit is het eenvoudig om de vormgeving consequent door te voeren in allerlei communicatiemiddelen.

 

 

Identiteit Traktaatweg

Identiteit Traktaatweg

 

Responsive website

Voor actuele informatie over de Tractaatweg in Terneuzen en omgeving is een responsive website onontbeerlijk. Ons gebruiksvriendelijke CMS-systeem maakt het mogelijk dat de opdrachtgever zelf eenvoudig zelf berichten op de website kan plaatsen. Bekijk de hele website op www.tractaatweg.nl.

 

Identiteit Traktaatweg

 

 

Identiteit Traktaatweg

 

 

Wil je ook waarde toevoegen aan je communicatie?

Stuur een bericht en maak contact!

 

Mijn naam is:
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Ik wil meer weten over:
Ik ben geen robot:*
Captcha

 


Terug naar 'identiteit'  |  Ga verder naar 'meer over identiteit en vormentaal'