De toegevoegde waarde van communicatie

over dWZO

 

de Toegevoegde waarde van communicatie

 

Geschiedenis van de Wilde Zeeuw Ontwerpers

Ontwerper Sophie Noens is geboren in Axel en getogen in het Zeeuwse Koewacht. Sophie volgde de opleiding grafischontwerp aan de kunstacademie in Gent. Ronès Wielinga groeide op in Zevenhuizen en blonk al tijdens zijn jeugd uit in het maken van creatieve tekeningen. De kunstacademie in Rotterdam was voor hem dan ook een logische keuze.

 

 

Het zag er niet naar uit dat deze twee ooit elkaars paden zouden kruisen. Toch kwamen ze bij hetzelfde communicatiebureau in Goes terecht; Sophie als grafisch vormgeefster, Ronès als art-director.

 

Op een dag kregen Sophie en Ronès de uitnodiging om in Londen hun creatieve carrière te vervolgen. Hoewel Londen aantrekkelijk was, zagen ze er toch vanaf. Ze gooiden het roer om. In 1999 begonnen ze hun eigen ontwerpbureau; de Wilde Zeeuw Ontwerpers. 

 

Waar komt de naam de Wilde Zeeuw Ontwerpers vandaan?

De Wilde Zeeuw Ontwerpers staat voor onze roots. Sophie is immers een echte Zeeuwse. Bovendien houden wij van Zeeland. Van de wolkenluchten en de bruisende golven. De Wilde Zeeuw staat voor onderscheidende ideeën en bruisende creaties. Maar ook voor het zuinig omgaan met uw budget en het nakomen van beloftes.

 

Onze naam is onze merkbelofte. De Wilde Zeeuw Ontwerpers staat precies voor wie we zijn en wat we doen. De naam is gebaseerd op een visie, waarmee we onze opdrachtgevers en hun klanten willen verleiden

 

Visie & missie

Visie

de Wilde Zeeuw Ontwerpers is hét communicatiebureau van Zeeland. Met passie, kennis en creativiteit bouwen wij consequent aan de toekomst van uw organisatie.

Door middel van communicatie en creatie vertalen wij uw doelstellingen en ambities naar de wensen van uw doelgroep. Eerlijke en open communicatie, die zorgt voor een langdurige relatie.

 

Missie

Wij bieden u het ideale concept. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een sterke strategie en helder advies, maar ook voor de creatieve zichtbare uitvoering van uw communicatie met design, content strategie en animaties.

Onze merkbelofte is dan ook: Visie + Vorm = Verleiding

Merkbelofte

VISIE

De Wilde Zeeuw Ontwerpers is van origine een ontwerpbureau, maar wij beperken ons niet alleen tot ontwerpen. Waar de meeste grafische bureaus zich alleen bezighouden met het ontwerp, gaan de Wilde Zeeuw Ontwerpers eerst naar de basis. Wij bekijken de strategie, marketing en visie van de organisatie. Klopt de identiteit? Wordt de organisatie wel op de juiste manier in de markt gezet? 

 

VORM

Pas als we de visie, het DNA, van uw organisatie duidelijk hebben geïdentificeerd kunnen we deze gaan vormgeven. Op die manier weten we zeker dat we de juiste vertaalslag maken naar een creatief ontwerp. Vervolgens verrassen onze creatieve ontwerpers u met verrassende, onderscheidende ontwerpen.

 

VERLEIDING

De Wilde Zeeuw Ontwerpers laat visie en vormgeving samensmelten en zorgt ervoor dat klanten niet meer om u heen kunnen. Het is de wisselwerking tussen communicatie en creatie die bepalend is voor de Wilde Zeeuw Ontwerpers. Door onze creativiteit te combineren met strategisch inzicht en écht inlevingsvermogen in de klant, kunnen wij een sterk concept neerzetten.

 

 

Opdrachtgevers

Referenties1 Referenties 2 Referenties 3 Referenties4 Referenties 5