De toegevoegde waarde van communicatie

 

start-up communicatie met animatie

 

Je weet het zeker: met jouw product ga jij de wereld veroveren!

Als beginnend ondernemer ,of als gevestigd bedrijf dat een nieuw product in de markt wil zetten, kan het lastig zijn om je product onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. Hiervoor is een goede marktbenadering essentieel.

Vooral diensten zijn ontastbaar en daarom lastig te verkopen,  zowel online maar ook offline kan het lastig zijn om in het kort uit te leggen wat je voor anderen kan betekenen.

Er zijn veel technieken om je verhaal mondeling toe te lichten, maar online komt dit altijd neer op een groot stuk tekst. En daar houdt niemand van…

 

Overtuig je potentiële klanten met impact!

Je potentiële klanten / investeerders overtuigen van de meerwaarde van jouw product kan een uitdaging zijn, maar je maakt het jezelf een stuk makkelijker als je deze partijen op een originele  manier benadert. Een pitch is leuk, maar je zal je potentiële klanten en investeerders  moeten uitdagen om op zijn minst geïnteresseerd te worden in je product,dienst of project. Met uiteindelijk doel enthousiast te raken,  af te nemen of te investeren en het door te vertellen.

 

Een animatievideo kan hierbij een uitkomst zijn, want met een animatie kun je veel informatie op een korte en duidelijke manier presenteren. De combinatie van beeld en geluid zorgt voor impact, je houd de aandacht vast en je doelgroep ziet direct wat je te bieden hebt. 

Hiermee kom je niet alleen krachtig over maar zorg je er ook voor dat je product overal op internet te bekijken is.

 

dWZO verzorgt animaties in verschillende stijlen zoals stop-motionwhiteboard animatie en meer!

De keuze van een stijl ligt aan je persoonlijke voorkeur en aan het doel dat je wilt bereiken, dWZO werkt met verschillende stijlen en samen kijken we naar de stijl die het beste bij je verhaal en organisatie past.

 

 

 

Hoe gaat dWZO te werk?

We ontwikkelen graag samen met jou de animatie waar jij naar zoekt. We plannen een  brainstormsessie waar we samen het concept bedenken, ook maken we een script en zorgen we voor de montage. Tijdens het proces zorgen we voor een aantal contact momenten/mijlpalen om je op de hoogte te houden en overleg met je voeren. Zo komen we tot de beste eindproductie.             

Eventueel maken we je animatie op verzoek af met voice-over en muziek.

 

Wil je ook waarde toevoegen aan je communicatie?

Stuur een bericht en maak contact!

 

Mijn naam is:
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Ik wil meer weten over:
Ik ben geen robot:*
Captcha